Resultaten voor aanleggen

aanleggen
zwemvijver aanleggen
aanleggen vervoegen Nederlands alle vervoegingen van aanleggen.
ik zal aanleggen. jij zult aanleggen. hij/zij/het zal aanleggen. wij zullen aanleggen. jullie zullen aanleggen. zij zullen aanleggen. Toekomende tijd II. ik zal aangelegd hebben. jij zult aangelegd hebben. hij/zij/het zal aangelegd hebben. wij zullen aangelegd hebben. jullie zullen aangelegd hebben.
Oprit aanleggen Gemeente Dessel.
In het kader van nieuwbouw en/of verbouwingsprojecten zal de gemeente instaan voor de aanleg van de oprit op het openbaar domein. Gaat het om de aanleg van een eerste oprit met een breedte van maximaal 4 meter, dan kan deze aanvraag gebeuren via onderstaand formulier.
aanleggen Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Bomen planten, een tuin aanleggen. Planter des arbres, un jardin." Hier staat dat jullie een park willen aanleggen. C'est' écrit que vous voulez un parc à la place." Ik moet snel een infuus aanleggen. Je vais lui poser une perf."
Hoe zelf een terras of oprit aanleggen met klinkers?
Dit moet u reeds doen bij het aanleggen van de fundering. Stap 4 straatlaag aanleggen. Breng een legbed straatlaag aan van ongeveer 4 cm. Daarop komen dan de kleiklinkers. Gebruik als materiaal grofkorrelig, hoekig zand of split, bijvoorbeeld breekzand 0/4.
Terras laten aanleggen door je tuinaannemer Tuinaannemer.
Wat doet een tuinaannemer? Terras laten aanleggen door je tuinaannemer. Een terras aanleggen is één van de specialiteiten van je tuinaannemer. Aangepaste fundering, goede drainage en een perfecte helling zijn enkele cruciale punten, en evenveel redenen om dit maar beter over te laten aan een echte vakman.
Gratis woordenboek Van Dale.
aa nleg de; m 1 het maken: de aanleg van kanalen 2 talent: aanleg voor wiskunde hebben 3 neiging: aanleg tot zwaarmoedigheid 4 juridisch instantie: in eerste aanleg; België rechtbank van eerste aanleg arrondissementsrechtbank aa nleggen legde aan, heeft aangelegd 1 aanbrengen: een verband aanleggen 2 een wapen in de vereiste stand brengen om te schieten: een geweer aanleggen; het op iets aanleggen iets nastreven 3 opzetten: iets handig aanleggen; het aanleggen met iem.
Vertaling aanleggen van bij groenaanleg horende constructies: Nederlands-Frans Dutch-French, Translation dictionnaire woordenboek Wordscope Recht Nederlands.
Het kunne n aanleggen van bij groenaanleg horende constructies: boompaa lconstruct ies, boomroosters, ondergrondse verankering van bomen, groeiplaatsverbeteringen van bomen, boomplaten, bescherming tegen vraatschade, haagsteun en haagversterking, houten elementen park en tuinpoorten, pergola's, carports, speeltoestellen, zandbak, straat en parkmeubilair, geprefabriceerde elementen, meubilair in parken.
Je voortuin aanleggen? Zo kan je dat zelf! Tuincentrum Pelckmans.
Zo kan je dat zelf! Toegegeven, meestal beginnen groene vingers vanzelf te kriebelen in de lente, maar eigenlijk is het najaar het moment bij uitstek om je tuin onder handen te nemen en opnieuw aan te leggen of beplanten. Zelf je tuin of je voortuin aanleggen hoeft niet eens moeilijk te zijn!
Aanleggen van een inrit Gemeente Retie.
Aanleggen van een inrit. Aanleggen van een inrit. Voor het aanleggen van een inrit op het openbaar domein dien je een schriftelijke aanvraag in op het daarvoor bestemde formulier. De toelating moet verleend worden door de beheerder van de weg.
Oprit aanleggen? Materialen en prijzen op een rijtje.
Tegels zijn niet enkel een prima oplossing voor de aanleg van een terras, maar geven ook je oprit dat tikkeltje extra. Hier worden tegels gecombineerd met siergrind voor een speels effect. Of verkies je toch eerder betonplaten in groter formaat?

Contacteer ons