Resultaten voor personal

personal
Personal training for working professionals CASE Gent.
This is why you need a personal trainer. Wist je dat bedrijven die investeren in het welzijn en de gezondheid van werknemers een 3 op 1 financieel rendement zien? Een greep uit de voordelen die personal training teweegbrengt, voor jezelf en voor je bedrijf!
personal
Personal Training De Dam Belevingscentrum.
Hebt u een extra duwtje in de rug nodig of bent u juist zeer gemotiveerd? Wilt u maximaal rendement halen uit uw training? Kies dan voor personal training! 1 op 1 begeleiding ook mogelijk met 2 of 3 samen te komen.
https://body2fit.be/shop/merken/body2fit/waist-trainer-zweetband-buik-waist-shaper-thermische-sauna-belt-afvalband-afslankband-one-size/
Form Sport met personal trainer of in groep in Mechelen en Antwerpen.
Boek een les. Jouw personal trainer. in Mechelen en Antwerpen. Get a tour. Jouw personal trainer group trainer in Mechelen en Antwerpen. Boek een les. Meer dan een Personal Trainer of diëtiste. is een veilige plek waar je kan groeien op de vlakken waar jij dat nodig vindt. Je kan werken aan een sterk lijf via kwalitatieve personal training, groepslessen of ons transformatieprogramma Build. Of je laadt op en werkt aan je energielevel via rustige groepslessen en workshops Energize. Tot slot, kan je als jij daar nood aan hebt ook op persoonlijk vlak ontwikkelen door jezelf regelmatig uit te dagen om meer uit je dagelijks leven te halen via onze joy classes Joy. Je vindt ons in Mechelen, Antwerpen Eilandje en Antwerpen Berchem. Volg personal training, groepslessen en workshops bij ons familiaal sportconcept in Mechelen en Antwerpen. Of je nu houdt van bootcamp, high intensity interval training HIIT, boksen, core booty of yoga, je vindt al deze lessen in ons divers aanbod groepslessen. Je sport in kleine groep begeleid door een ervaren coach die ervoor zorgt dat je plezier hebt, oefeningen deftig uitvoert én je motiveert om net dat beetje meer uit jouw sportmoment te halen.
personal
personal
cpAllroundHomeModalText03 Personal Trainer Expert cpAllroundHomeModalText04 100 cpAllroundHomeModalText05. Personal Trainer Expert. Zijn sport en coaching helemaal jouw ding? Droom jij ervan om sporters te begeleiden op hun weg naar de overwinning? Dan is de opleiding personal expert jou op het lijf geschreven! Om goede sportprestaties neer te zetten heb je meer nodig dan alleen een fit lichaam. Ook een scherpe geest en gezonde voeding zijn noodzakelijk om de overwinning te behalen. In deze thuiscursus worden deze drie aspecten dan ook uitvoerig behandeld.
Basic-Fit Personal Trainers.
Nederlands français English. Onze personal trainers en fysiotherapeuten staan klaar om je te helpen herstellen, doelen te bereiken of advies te geven over alles wat met sport/gezondheid te maken heeft. Vind er nu een in jouw regio! Vind je trainer.
Het Appèl Personal training.
Persoonlijke en professionele totaalbegeleiding om jouw sportieve doelstellingen te bereiken, gezond te bewegen en blessures te voorkomen. Wat is personal training? We stellen met onze kennis, kwaliteiten en ervaring een bewegingsplan op aan de hand van uw wensen en lichamelijke conditie.
Personal Coaching prijzen Fitopia.
Personal beurtenkaart Aantal beurten Prijs. 1 beurt is 25 minuten. Beurtenkaart is 1 jaar geldig. Koop een beurtenkaart Personal Coaching of doe het iemand cadeau! Groepsles coördinator Personal coach. Kies je voor continuïteit? Dan is het personal jaarlidmaatschap voor jou de oplossing.
Personal IT.
Wouter is mede-oprichter van Personal IT en voornaamste aanspreekpunt voor onze zakelijke klanten. Wouter is bereikbaar op 32 498 46 86 55. Michaël is mede-oprichter van Personal IT en neemt het merendeel van de particuliere klanten voor zijn rekening, alsook de administratieve opvolging.
Personal Drive Health Performance Coaching.
HOLISTISCHE BENADERING GEZONDHEIDSADVIES VOEDINGSADVIES AFSLANKEN LOOPTRAINING CORE STABILITY HOUDINGSCORRECTIE TOPSPORTBEGELEIDING BIKEFITTING LOOPANALYSE BOKSEN YOGA TRIATHLON MTB. 2016 by PERSONAL DRIVE Bergensesteenweg 41, 1651 Lot Beersel info@personaldrive.be. ons Health Performance Center bevindt zich boven fietsenwinkel BikeLife, op 500m van de Makro van Sint-Pieters-Leeuw.
Personal training Well2DAY.
Locaties in uw buurt. Je bent lid van DeVoorZorg prov. Antwerpen en in orde met je bijdragen. Wouter is sinds 2016 actief als personal trainer in zijn eigen praktijk, na een opleiding fitnesstrainer EFAA en personal trainer Functional Training Academy.

Contacteer ons